Story:

Έτος 2080

(Η τελευταία εκπομπή ασυρμάτου του Zukov)

«Τα καταφέραμε… {Στατικός θόρυβος} … Το περιδέραιο είναι δικό μας…{Στατικός θόρυβος}…τόση δύναμη…{Στατικός θόρυβος}……{Στατικός θόρυβος}…είμαστε….…{Στατικός θόρυβος}… Είμαι…. πλέον ανίκητος…»

2 χρονιά μετά την τελευταία εκπομπή ασυρμάτου από τον Διοικητή Zukov! Ο Δημοκρατικός Στρατός έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες ανεύρεσης και δάσωσης, επιπλέον έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από την Στρατιωτική και πολιτική υπηρεσία για την απόκρυψη όλων των πληροφοριών που αφορούν την κατάληξη της 3ης Μοίρας ειδικών αποστολών και την κατάληξη της,  ακόμα και ύπαρξή του περιδέραιου.

Τμήματα του Αυτοκρατορικού στρατού αλλά και του Δημοκρατικού Στρατού δέχονται αιφνίδιες επιθέσεις με ολέθρια αποτελέσματα! Τα τμήματα άμεσης επέμβασης βρίσκουν μόνο πτώματα στα σημεία που έχουν κληθεί να ενισχύσουν!

Η ηγεσία της Ελεύθερης Δημοκρατικής Συμμαχίας επικοινωνεί με την ηγεσία του Αυτοκράτορα μετά από παράκληση του ειδικού τμήματος παραφυσικών ερευνών καθότι όλα δείχνουν ότι ο Zukov κατέχει το περιδέραιο! Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και η πλευρά του Αυτοκράτορα, μετά από ανάλλαγη πληροφοριών! Οι 2 άλλοτε αντίπαλες δυνάμεις αποφασίζουν να στείλουν τα πιο εκπαιδευμένα και σκληροτράχηλα στελέχη τους για να βρουν και να βάλουν τέλος στην ανταρσία του Zukov.

Ο Αυτοκρατορικος Στρατός αποφασίζει να στείλει το 4ο Τάγμα χερσαίων επιχειρήσεων με 1 τμήμα ειδικών επιχειρήσεων με εκπαίδευση σε ειδικό εξοπλισμό που αφορά την καταπολέμηση και αντιμετώπιση παραφυσικών φαινομένων, Ενώ η Ελεύθερη Δημοκρατική Συμμαχία έχει κοντά στο σημείο 2 ειδικά τμήματα που καλούνται να συνεργαστούν με τον διοικητή της επιχείρησης Andrew Bennett παρόλο που λίγες εβδομάδες πριν τα τμήματα αυτά ήταν στην περιοχή με αποστολή την θανάτωση του.

“Σε αυτόν τον κόσμο το πεπρωμένο άραγε ελέγχεται από κάποια αόρατη οντότητα ή Νόμο? Είναι το χέρι του θεού πάνω από όλα?. . . Μόνο ένα είναι σίγουρο… Ο άνθρωπος δεν ελέγχει ούτε την ίδια του την θέληση…”

– Ο Γέρων –Παρατάξεις:

Αυτοκρατορικοί:

Το 4ο Τάγμα Χερσαίων επιχειρήσεων υπό την ηγεσία του  Andrew Bennett είναι ο τρόμος και ο φόβος του Στρατού της Ε.Δ.Σ. Και είναι το 2ο πιο αποτελεσματικό στράτευμα που έχει στα χέρια του ο Αυτοκράτορας! Μέσα σε αυτό βρίσκεται ενσωματωμένο πάντα το 6ο τμήμα ειδικών επιχειρήσεων που εδώ και καιρό εκπαιδεύεται στον εξοπλισμό καταπολέμησης παραφυσικών φαινομένων.

Απαιτήσεις παράταξης:

Στοιχεία LARP, MILSIM με αυστηρή ιεραρχία και πειθαρχία στις εντολές των στελεχών της διοίκησης

Προδιαγραφές Ενδυμασίας:

ΤΑΝ ΠΧ : Μulticam, Multicam ARID, Desert Camo, AOR1, NWD Type II ATACS-AU,Kyptec Highlander, Pentacamo, ATP, D Marpat.

Ελεύθεροι Δημοκρατικοί:

Το 2ο και 3ο τμήμα ειδικών επιχειρήσεων που είχαν σαν αποστολή την δολοφονία του Λοχαγού Andrew Bennett και βρίσκονται κοντά στην περιοχή επιχειρήσεων του Bennet όταν λαμβάνουν ένα απρόσμενο μήνυμα που τους καλεί να πανε να παρουσιαστούν στον Bennet με σκοπό την συνεργασία!

Απαιτήσεις παράταξης:

Στοιχεία LARP, MILSIM με αυστηρή ιεραρχία και πειθαρχία στις εντολές των στελεχών της διοίκησης.

Προδιαγραφές Ενδυμασίας:

GREEN στο κάτω μέρος της στολής (Παντελόνι),

ΠΧ : Greek Lizard, ATACS-FG, Multicam Tropic, M81(Woodland), Olive Drab, Foliage Green, Ranger Green, CADPAT, MARPAT GREEN, Flecktarn, PenCott.

ΤΑΝ στο πάνω μέρος της στολής (Χιτώνιο)

ΠΧ : Μulticam, Multicam ARID, Desert Camo, AOR1, NWD Type II ATACS-AU,Kryptek Highlander, Pentacamo, ATP, D Marpat.

 

Zhukov 

Zukov, ο άλλοτε πιο πιστός υποστηρικτής της Ε.Δ.Σ. Και ο πιο αποτελεσματικός διοικητής της πλέον εναντίον όλων!
Και οι δυο παρατάξεις γνωρίζουν το ποσό επικίνδυνος ήταν! Πόσο μάλλον τώρα που φαίνεται να κατέχει την δύναμη του περιδέραιου!
Ο Zukov γνωρίζοντας ότι θα κινηθούν εναντίον του! Και έχοντας δει ότι κάποιος με το περιδέραιο μπορεί να ηττηθεί όπως έπαθε και ο Γκριφιθ και η ομάδα του Γερακιού έχει στρατοπεδεύσει σε ένα σημείο που έχει χυθεί πολύ αίμα με σκόπο να απορροφήσει όση περισσότερη δύναμη μπορεί!
Επιπλέον το σημείο είναι στρατηγικοί και του δίνει πλεονέκτημα σε περίπτωση που κάποιος του επιτεθεί!

Απαιτήσεις παράταξης:

Στοιχεία LARP, MILSIM με αυστηρή ιεραρχία και πειθαρχία στις εντολές των στελεχών της διοίκησης.

Προδιαγραφές Ενδυμασίας:

ΠΧ : Greek Lizard, ATACS-FG, Multicam Tropic, M81(Woodland), Olive Drab, Foliage Green, Ranger Green, CADPAT, MARPAT GREEN, Flecktarn, PenCott.

 

NPCs :

Ο Γέρων! αινιγματική φιγούρα που φαίνεται να είναι ενάντια στον Zukov αλλά όχι και σύμμαχος με οποίον εναντιώνεται σε αυτόν.

Σκιές: Πνεύματα που τρέφονται από την ζωή και τον φόβο των ζωντανών, δεν μπορούν να πεθάνουν και η μονή άμυνα είναι ο περιορισμός τους!

  

1 thought on “

Comments are closed.