Story Line

Έτος 2035

Ο 4ος Παγκόσμιος (ή ο Τελευταίος Πόλεμος όπως αναφέρεται συχνά στο παρόν) χτυπάει την Γη ξανά! Ο Καθεστωτικός στρατός που είχε δημιουργηθεί μετά τον 3ο Παγκόσμιο, πλέον κυβερνά την Γη και καταδυναστεύει τους πάντες! Η αντίσταση που προβάλλεται από τον κόσμο είναι μεγάλη! Μέχρι που ξεσπάει η πρώτη μεγάλη μάχη! Η αρχή του τέλους,  καθώς ο κόσμος ξεσηκώνεται μαζικά ενάντια στους δικτάτορες και στο καθεστώς!

Έτος 2048 – 2056

Με το πέρας του 4ου Παγκόσμιου ο κόσμος βυθίζεται στην απόλυτη αναρχία! Με το πέρας του σύννεφου της αναρχίας,  δημιουργούνται μικρές πόλεις-κράτη ανά τον Κόσμο,  προσπαθώντας να επιστρέψουν τον πολιτισμό αλλά και να καταφέρουν να επιβιώσουν ενάντια σε ληστές και αυτονομιστικούς στρατούς,  οι οποίοι καταδυναστεύουν τους πάντες!

Έτος 2056-2064

Ένας πολέμαρχος και πρώην υψηλόβαθμο Στρατιωτικό μέλος δίνει αξία στον αυτόνομο στρατό του με ιδέες και πεποιθήσεις και αυτοανακηρύσσεται σε Αυτοκράτορα! Με βία εξουσιάζει πόλεις-κράτη τις οποίες όμως κυριεύει και δεν λεηλατεί αλλά τις προπαγανδίζει και πορώνει στοχεύοντας στην απόλυτη αφοσίωση! Παράλληλα μια τεράστια συμμαχία έχει δημιουργηθεί με την ονομασία Ελεύθερη Δημοκρατική Συμμαχία, η οποία αντιτίθεται στον Αυτοκράτορα ανοικτά! Οι 2 υπερδυνάμεις εξουσιάζουν τον κόσμο. Οι Αυτοκρατορικοί πιστεύουν στην ομογενοποίηση των λαών κάτω από την εικόνα που έχει δώσει ο Αυτοκράτορας τον οποίον λατρεύουν σαν θεότητα και θεωρούν βλάσφημους όσους εναντιώνονται σε αυτόν, ενώ οι Ελεύθεροι Δημοκράτες πιστεύουν και προστατεύουν την διαφορετικότητα των λαών αλλά και την ιστορία τους προωθώντας πάνω από όλα την ελευθερία και την αυτονομία! Πολλές πόλεις-κράτη έχουν διχαστεί και εμφύλιοι έχουν ξεσπάσει, ενώ σε πολλά μέρη όπου βασιλεύουν οι Αυτοκρατορικοί έχουν δημιουργηθεί ομάδες ανταρτών που πολεμούν για την Ελευθερία!

Έτος 2076

Ένα σήμα το οποίο ενεργοποιήθηκε από αγνώστους φορείς και λόγους κίνησε τα μάτια των Ε.Δ. Και των Αυτ/κων! Το σήμα ανιχνεύεται σε ένα δάσος στο βασίλειο της Κω όπου είχε δοθεί σφοδρή μάχη κατά την διάρκεια του 4ου Παγκοσμίου Πολέμου! Σύμφωνα με αντιστοιχία πληροφοριών οι καθεστωτικοί τότε στρατιώτες χτυπήθηκαν από τον αντιστασιακό στρατό ενώ μετέφεραν Κρυστάλλους Ιονικής Ενέργειας, ένα υλικό που αν χρησιμοποιηθεί σαν βάση θα μπορούσε να αλλάξει την έκβαση του πολέμου δίνοντας τρομερό πλεονέκτημα σε αυτόν που θα το αποκτήσει, Αμέσως και οι 2 παρατάξεις κινούν νήματα ξέροντας ότι και οι δυο πλευρές ξέρουν για το σήμα!


(Aegean Wars 1 – Operation Flashpoint)

Τον Νοέμβρη του 2076 οι Αυτοκρατορικές ειδικές δυνάμεις μάχονται με επίλεκτο σώμα ανορθόδοξου πολέμου των Ελεύθερων Δημοκρατικών για να επικρατήσουν και να βρουν τους κρυστάλλους! Στο πεδίο της μάχης καταφθάνουν και στρατιώτες των Ανταρτών αιφνιδιάζοντας και τις δύο πλευρές! Η μάχη είναι σφοδρή και όλες οι πλευρές μάχονται σθεναρά για την επικράτηση επί του στόχου! Οι Ε.Δ. όμως επικρατούν εντέλει και αποχωρούν με τους κρυστάλλους! Κατά την προσπάθεια τους να διαφύγουν το Ελικόπτερο τους καταρρίπτεται από τμήμα ανταρτών και αφήνει ως επιζώντες την ομάδα Shield 1 των Ε.Δ. που είχε μείνει πιο πίσω ασφαλίζοντας την εξαγωγή! Οι Shield 1 βρίσκονται τώρα σε μια εμπόλεμη ζώνη όπου Αντάρτες και τμήμα του Αυτοκρατορικού Στρατού μάχονται για την επικράτηση της περιοχής!


(Aegean Wars 2 – Manhunt)

Μέρες αργότερα και λίγα χιλιόμετρα μακριά από όπου οι τρείς πλευρές έδωσαν μάχη για τους πολυπόθητους κρυστάλλους μια άλλη μάχη δίνεται! Το κύριο σώμα του ανταρτικού στρατού και λίγο πολύ ότι έχει απομείνει από τους γενναίους αντάρτες αμύνεται σθεναρά ενάντια στον ισχυρότερο στρατηγό του αυτοκράτορα! Ο Στρατηγός Κριστιεν με τους επίλεκτους του έχει λάβει διαταγή να κυνηγήσει και να αφανίσει τους Αντάρτες! Οι Shield 1 γνωστοί και ως θεριστές στον αυτοκρατορικό στρατό συναντιούνται με τους αντάρτες με σκοπό να βοηθήσουν στην μάχη ενάντια στον Κρίστιεν καθώς ο Λοχαγός Fury και ο Κρίστιεν είναι μισητοί εχθροί! Κυριότερα όμως θέλουν να βρουν τρόπο να εξάγουν τους κρυστάλλους τους όποιους και έχουν κρύψει! Ο Κοπρένκο παράλληλα γνωρίζοντας την ύπαρξη αυτής της ομάδας αναγνωρίζει ότι η παρουσία τους δεν είναι τυχαία και προσπαθεί να πείσει τον Fury να του παραδώσει τους κρυστάλλους, καθώς η Ελεύθερη Δημοκρατική συμμαχία δεν έχει διαφορά απο τον Αυτοκράτορα! Ο Fury όμως αρνείται την ύπαρξη των κρυστάλλων! Μετά από αλλεπάλληλες μάχες ο Fury θα πέσει στο πεδίο της μάχης και πολλοί από τους αντάρτες θα χάσουν την ζωή τους προσπαθώντας να προστατέψουν το πτώμα του από τους Αυτοκρατορικούς! Αυτό θα κλονίσει τα πιστεύω των εναπομεινάντων μελών των Shield οι οποίοι εν τέλει αυτομολούν και ενώνονται με τους αντάρτες. Λίγες ώρες αργότερα σε μια τεράστια συμπλοκή ο Κρίστιεν θα βρεθεί αναίσθητος και βαριά τραυματισμένος! Οι Αντάρτες περιθάλπουν τον Κρίστιεν ο οποίος δηλώνει συγκινημένος από την μεγαλοψυχία τους και αλλαξοπιστεί! Για λίγες μέρες θα βοηθήσει στρατηγικά τους Αντάρτες οι οποίοι με την βοήθεια του νικούν αρκετές εμπλοκές! Οι Αντάρτες βέβαια αγνοούν ότι ο Κρίστιεν αποτελεί Δούρειο Ίππο καθώς κρυφά οδηγεί το τμήμα μαύρων αποστολών του σε μια επίθεση που θα καταλήξει στην απόλυτη επιτυχία για εκείνον καθώς με το πέρας της μάχης δεν θα έχει μένει κανένας ζωντανός από την πλευρά των ανταρτών για να διηγηθεί την ιστορία όπως γράφει χαρακτηριστικά στην αναφορά του προς τον Αυτοκράτορα! Στην πραγματικότητα βέβαια ένας από την ομάδα των Shield 1 θα καταφέρει να διαφύγει μαζί με τους κρυστάλλους! Όπου με δάκρυα στα μάτια εκτελεί την τελευταία διαταγή που θα λάβει από τον λοχία του και τελευταίο διοικητή της ειδικής ομάδας Shield 1.


Έτος 2078

(Aegean Wars 3 – The Behelit of the King)

2 χρόνια μετά τον ολοκληρωτικό χαμό των ανταρτών και ενδεχομένως της σημαντικότερης νίκης του Αυτοκράτορα ενάντια στην ψυχολογία όλων όσων εναντιώνονται σε αυτόν, το τμήμα ιστορικής έρευνας και παραφυσικής δραστηριότητας ανακαλύπτει την ύπαρξη ενός αντικειμένου το οποίο δίνει την δυνατότητα στον κάτοχό του να κυριαρχεί τον κόσμο. Το επονομαζόμενο Περιδέραιο του Βασιλιά ή το αυγό του βασιλιά αναφέρεται πίσω από κάθε μεγάλο στρατηλάτη και μεγάλο κυρίαρχο. Οι αναφορές για την ύπαρξη αυτού του μυστήριου περιδέραιου και τα στοιχεία οδηγούν σε ένα μικρό χωριό για το οποίο υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες και περιέργως φαίνεται να προστατεύεται από μια μυστήρια ομάδα μισθοφόρων με το όνομα «Η Ομάδα του Γερακιού» που ιστορικά φαίνεται να δρούσαν πριν τον 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο! Η αποτελεσματικότητα τους ήταν αξεπέραστη καθώς δεν έχασαν ποτέ μάχη! Όμως χάθηκαν από το προσκήνιο ξαφνικά. Ο Αυτοκράτορας αμέσως δίνει εντολή στις ειδικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν και να του φέρουν το περιδέραιο! Παράλληλα,  οι κατάσκοποι ενημερώνουν την διοίκηση της Ελεύθερης Δημοκρατικής Σημαίας οι οποίοι με την σειρά τους στέλνουν στρατιωτική δύναμη στο σημείο με σκοπό να αποτρέψουν τον Αυτοκράτορα και να λάβουν εκείνοι το μυστηριώδες περιδέραιο. Μετά από έντονες συγκρούσεις των 2 δυνάμεων στο σημείο και από φαινομενική καθοδήγηση από την Μυστήρια φιγούρα «Τον Γέροντα» Το τμήμα των Ελεύθερων Δημοκρατικών ισοπεδώνει τον ανταγωνισμό όμως ξαφνικά χάνετε κάθε επαφή. Η τελευταία επικοινωνία του Διοικητή Ζούκοφ με τα κεντρικά :  «Τα καταφέραμε…{Στατικός θόρυβος}… Το περιδέραιο είναι δικό μας…{Στατικός θόρυβος}…τόση δύναμη…{Στατικός θόρυβος}……{Στατικός θόρυβος}…είμαστε….…{Στατικός θόρυβος}… Είμαι πλέον ανίκητος…»


(Aegean Wars 4 – The Adrian Valley)

Παράλληλα τμήμα του 4ου Τάγματος Πεζικού καταφθάνει για να δώσει μια από τις σημαντικότερες μάχες στην Ιστορία των Ελεύθερων Δημοκρατικών Δυνάμεων.

Ο 2ος Λόχος υπό την ηγεσία του σκληροτράχηλου Ταγματάρχη Drew Dennis Dix θα πρέπει να καταφέρει να εδραιώσει σημείο ελέγχου στην Κοιλάδα της Αδριάνης ώστε να δημιουργηθεί πέρασμα  προς τον άμεσο ανεφοδιασμό του βόρειου μετώπου των Ε.Δ.Δ. που δίνουν μάχη με έναν από τους πιο ισχυρούς και επικίνδυνους Στρατηγούς του Αυτοκράτορα τον Στρατηγό Κρίστιεν.

Οι Ανδριανοί είναι σκληροτράχηλοι και μαθημένοι στον πόλεμο, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στον τελευταίο πόλεμο και όσοι επέζησαν γύρισαν στα πάτρια εδάφη τους ώστε να τα οχυρώσουν και να μην αφήσουν κανέναν επίδοξο κατακτητή να τους τα πάρει. Αν και χωρισμένοι σε φατριές που η κάθε μια έχει την δική της ατζέντα όλοι τους ενώνονται κάτω από την ηγεσία του «Του Γυραιού» αλλά και κάτω από την υπερηφάνεια της καταγωγής τους, έτοιμοι να πολεμήσουν όποιον προσπαθήσει να πάρει έστω και πέτρα από την Ιερή τους Κοιλάδα.


(AegeanWars 5 – Zhukov’s Revenge)

Έτος 2080
(Η τελευταία εκπομπή ασυρμάτου του Ζουκοφ)
«Τα καταφέραμε… {Στατικός θόρυβος} … Το περιδέραιο είναι δικό μας…{Στατικός θόρυβος}…τόση δύναμη…{Στατικός θόρυβος}……{Στατικός θόρυβος}…είμαστε….…{Στατικός θόρυβος}… Είμαι…. πλέον ανίκητος…»
2 χρονιά μετα την τελευταία εκπομπή ασυρμάτου απο τον Διοικητή Ζουκοφ! Ο Δημοκρατικος Στρατος έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες ανεύρεσης και δάσωσης, επιπλέον εχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια απο την Στρατιωτικά και πολιτική υπηρεσία για την απόκρυψη ολων των πληροφοριών που αφορούν την κατάληξη της 3ης Μοιρας ειδικών αποστολών και την κατάληξη ή ακομα και υπαρχή του περιδέραιου.
Τμήματα του Αυτοκρατορικού στρατου αλλα και του Δημοκρατικού Στρατού δεχονται αιφνιδιες επιθεσεις με ολεθρια αποτελεσματα! Τα τμήματα αμελής επέμβασης βρίσκουν μονο πτώματα στα σημαία που έχουν κληθεί να ενισχύσουν!
Ενας επιζών και υψηλόβαθμο στελεχος του Ε.Δ. Στρατού μαρτυράει την επιστροφή του Ζουκοφ! Μιλάει για αθάνατους Στρατιώτες χωρίς ψυχη και χωρίς ορια! Όπως αναφερει πριν την ξαφνικη επίθεση οι σκοποι ανάφεραν περίεργες οντότητες – φαντάσματα, ενω το ξημέρωμα απομακρυσμένο περίπολο βρέθηκε νεκρο με τα πτώματα να είναι παγωμένα! Λίγο μετα ακουστηκε “ΣΤΑ ΟΠΛΑ!” το παιχνίδι ηταν ήδη χαμένο καθώς ο Ζουκοφ ειχε το στρατόπεδο ηδη περικυκλωμένο!
Η ηγεσία της Ελεύθερης Δημοκρατικής Συμμαχίας επικοινωνει με την ηγεσια του Αυτοκράτορα μετα απο παράκληση του επίδικου τμήματος παραφυσικών ερευνών καθοτι ολα δειχνουν οτι ο Ζουκοφ κατέχει το περιδέραιο! Κατι το οποιο επιβεβαιώνει και η πλευρά του Αυτοκράτορα! Μετα απο ανάλλαγη πληροφοριών! Οι 2 άλλοτε αντίπαλες δυνάμεις αποφασίζουν να στείλουν τα πιο εκπαιδευμένα και σκληροτράχηλα στελέχη τους για να βρουν και να βάλουν τέλος στην ανταρσία του Ζουκοφ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.