1. Παρατάξεις

Αυτοκρατορικοί:
Το τμήμα ειδικών αποστολών του 2ου συντάγματος Αυτοκρατορικού πεζικού υπό την διοίκηση του σκληροτράχηλου και εκκεντρικού Συνταγματάρχη Κον Βον ΜανστεΪν λαμβάνει εντολή να μεταβεί σε ένα μυστηριώδες χωριό με σκοπό να βρει ένα αντικείμενο που θα επιτρέψει στον αυτοκράτορά τους να κυριαρχήσει τον Κόσμο ώστε να φέρει την ειρήνη και την ευημερία παντού!
Απαιτήσεις παράταξης: Στοιχεία LARP, MILSIM με αυστηρή ιεραρχία και πειθαρχεία στις εντολές των στελεχών της διοίκησης.

Προδιαγραφές Ενδυμασίας: ΤΑΝ, Μultima, Multicam ARID, Desert Camo, AOR1, NWD Type II ATACS-AU,Kyptec Highlander, Pentacamo, ATP, D Marpat.

Ελεύθεροι Δημοκρατικοί:
Λαμβάνοντας το ανησυχητικό μήνυμα των κατασκόπων,  η υπηρεσία πληροφοριών ενημερώνει αμέσως την κεντρική διοίκηση της Ελεύθερης Δημοκρατικής Συμμαχίας, όπου θορυβημένη αποφασίζει να στείλει την 3η Μοίρα ειδικών αποστολών τους ώστε να βρουν και να αποτρέψουν τον αυτοκράτορα από το να αποκτήσει το αντικείμενο που θα του δώσει την υπέρτατη  δύναμη.
Απαιτήσεις παράταξης: Στοιχεία LARP, MILSIM με αυστηρή ιεραρχία και πειθαρχεία στις εντολές των στελεχών της διοίκησης.
Προδιαγραφές Ενδυμασίας: GREEN, Greek Lizard, ATACS-FG, Multicam Tropic, M81(Woodland), Olive Drab, Foliage Green, Ranger Green, CADPAT, MARPAT GREEN, Flecktarn, PenCott.

Band of the Hawk:
Μια μυστήρια ομάδα μισθοφόρων με το όνομα «Η Ομάδα του Γερακιού» ή «Η Ομάδα».  Iστορικά,  φαίνεται να δρούσαν πριν τον 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο! H αποτελεσματικότητα τους ήταν αξεπέραστη καθώς δεν έχασαν ποτέ μάχη! Όμως χάθηκαν από το προσκήνιο ξαφνικά. Αρχηγός αυτής της ομάδας είναι ο επονομαζόμενος Γκρίφιθ, το πραγματικό του όνομα είναι άγνωστό.Τα μέλη αυτής της ομάδας ήταν κυρίως μέλη του καθεστωτικού στρατού που αποστρατευτήκαν ατιμωτικά μετά από άρνηση εκτέλεσης διαταγής.

NPCs :
Οι 3 γέροντες,  αινιγματικές φιγούρες που φέρονται να είναι το κλειδί στην επίλυση αυτού του μυστηρίου.