Σενάριο

Στο 4ο κεφάλαιο του AW θα ακολουθήσουμε τη μάχη του 2ου Λόχου του 4ου τάγματος Πεζικού των Ελεύθερων Δημοκρατικών Δυνάμεων σε ένα από τα κυριότερα και σημαντικότερα σημεία της Κω, την Κοιλάδα της Ανδριάνης.

Στο κεφάλαιο αυτό θα προσομοιώσουμε εργασίες, έντονες μάχες και συναδελφικότητα καθώς τα μέλη του Λόχου των ΕΔΔ θα προσπαθήσουν να πείσουν τους ντόπιους να συνεργαστούν και παράλληλα θα δώσουν μάχη να απωθήσουν τους Αδριανούς αντάρτες και κακοποιούς που εναντιώνονται σε αυτό.
Το concept του σεναρίου και οι αποστολές βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα όπως εξιστορούνται στο Ντοκιμαντέρ Restrepo που γυρίστηκε στην κοιλάδα Κορένγκαλ στο Αφγανιστάν.
Τα γεγονότα προσαρμόστηκαν στα πλαίσια του σεναρίου και του κόσμου στον οποίο εξελίσσεται η σειρά σεναρίων Aegean Wars .
Το A.W.4 στοχεύει να δώσει στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία πολέμου με στοιχεία όπως : LARP, Milsim, Κανόνες Εμπλοκής, καινοτόμο σύστημα MEDIC όπου η αντιβαλλιστική προστασία μετράει κ.α.

Αποστολή:

Η αποστολή των ΕΔΔ είναι να καταφέρουν να δημιουργήσουν πέρασμα μέσα από την κοιλάδα της Ανδριάνης με σκοπό να περάσουν εφόδια στο βόρειο μέτωπο.
Ως κύρια αποστολή είναι να κατασκευάσουν ένα Φυλάκιο από το οποίο θα μπορούν να ελέγχουν την περιοχή! Η αποστολή, αν και από μόνη της πολύ δύσκολη, πρέπει να πετύχει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καθώς είναι η μόνη ελπίδα των ΕΔΔ να ανατροφοδοτήσουν το βόρειο μέτωπο και να εκμεταλλευτούν την προσωρινή νίκη τους ενάντια στις δυνάμεις των Αυτοκρατορικών δυνάμεων στην περιοχή!

Ανδριανοί Ντόπιοι :

Οι Ανδριανοί είναι σκληροτράχηλοι και μαθημένοι στον πόλεμο, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στον τελευταίο πόλεμο και όσοι επέζησαν γύρισαν στα πάτρια εδάφη τους ώστε να τα οχυρώσουν και να μην αφήσουν κανέναν επίδοξο κατακτητή να τους τα πάρει. Μέσα στον πληθυσμό τους οι Ανδριανοί χωρίζονται σε 4 φατρίες οι οποίες, αν και σε κόντρα αναμεταξύ τους, πάντα ενώνονται απέναντι σε ξένους βάζοντας σχεδόν πάντα τις διαφορές τους στην άκρη.
Διοικούνται από τον Γηραιό τον οποίο όλες οι φατρίες υποστηρίζουν και ακολουθούν (όχι πάντα κατά γράμμα). 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *