6. Προδιαγραφές και είδη όπλων

6.0 Όρια όπλων ανά είδος και προδιαγραφές :

  • Assault : FPS: 0-350fps, ελάχιστη απόσταση βολής: Κάτω από 5 μέτρα δεν επιτρέπεται η ριπή, mid cap με 60bbs, 800 bbs συνολικά μαζί μας, ανεφοδιασμός στην βάση. Ριπές: Επιτρέπονται (Όχι σε αποστάσεις κάτω των 5 μέτρων)
  • LMGs & Machineguns : 400 fps ελάχιστη απόσταση 15 μετρά, ριπές επιτρέπονται, 3000 bbs συνολικά μαζί μας, Το αεροβόλο πρέπει να εξομοιώνει και να μοιάζει σε αποδεκτό επίπεδο με πολυβόλα όπλα, τέλος να έχει βάρος άνω των 5 κιλών, ανεφοδιασμός στην βάση.
  • DMR : 450 fps, ελάχιστη απόσταση : 20 μετρά,  mid cap με 20bbs , βολή κατά βολή, ριπές απαγορεύονται, το όπλο πρέπει να φέρει διόπτρα, να έχει μήκος 1 μέτρο με το κοντάκιο κλειστό(εφόσον είναι πτυσσόμενο), ο Σιγαστήρας δεν μετριέται στο μήκος εάν και εφόσον υπάρχει.  Ανεφοδιασμός στην βάση.

Sniper :  3,3 Joules με σεταρισμένο hopUp και ανώτατο βάρος μπίλιας 0,48g με ελάχιστη απόσταση βολής : 35 μετρά, 500 bbs συνολικά μαζί μας, ανεφοδιασμός στην βάση. (6mm bbs)

6.01 Χαμηλός φωτισμός και ορατότητα : Για λόγους καθαρά ασφάλειας στις διοργανώσεις των A.W. απαγορεύεται η χρήση όπλων υποστήριξης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ορατότητας. Όπλα υποστήριξης θεωρούνται τα παρακάτω:

  • Πολυβόλα και ελαφριά πολυβόλα
  • Αεροβόλα Όπλα ακροβολισμού – Designated Marksman’s Rifles (DMRs)
  • Αεροβόλα όπλα Ελεύθερων σκοπευτών – Sniper

Προσοχή: Τα bbs θα πρέπει να είναι 6mm και για τα αεροβόλα όπλα assault, support, side arms (πιστόλια) πρέπει να είναι βιοδιασπόμενα (εξαιρούνται τα sniper και τα dmr) 

Επιπλέον στις αναφερόμενες συνθήκες απαγορεύεται η ριπή. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *