Διοικητές

Grifid

Διοικητής ομάδας μισθοφόρων με το όνομα «Η Ομάδα του Γερακιού» που ιστορικά φαίνεται να δρούσαν πριν τον 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Πληροφορείς αναφέρουν πως εντασσόντουσαν με το μέρος του μεγαλύτερου πλειοδότη. Καθώς και δεν είχαν ηττηθεί ούτε σε μα μάχη.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν έγγραφα με περισσότερες πληροφορείς για αυτούς παρα φήμες που μεταδίδονται από στόμα σε στόμα..

 

Georgy Zhukov

Ίσως ο 2ρος πιο μισητός στρατηγός μετά τον Fury, βετεράνος των ειδικών δυνάμεων  της Ελεύθερης Δημοκρατίας.

Άγνωστο ποτέ εντάχθηκε στον Δημοκρατικού Στράτο  για να πολεμήσει στο όνομα της Ελευθέριας. Φημολογείτο πως πλαστογράφησε τα έγγραφα του και εντάχθηκε στα 16 του, ο Zhukov ξεκίνησε από απλός στρατιώτης σε πεζοπόρα τμήματα. Με τον καιρό έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές μάχες αλλά και διακρίσεις ανδρείας στο πεδίο της μάχης έγινε υπαξιωματικός της Ελ. Δ.
Συμμετείχε σε πολλές αποστολές δολιοφθοράς κατά των Αυτοκρατορικών Εγκαταστάσεων και όχι μόνο. Υπηρέτησε σαν κατάσκοπος για περίπου 5 χρονιά καθώς μετα το πέρας της δεκαετίας, ζήτησε την μετάθεση του στην Shield One που διέπρεψε κάνοντας τον μισητό στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Υπάρχουν φήμες ότι σε ένα πεδίο της μάχης πολλοί Αυτοκρατορικοί και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Zhukov αρνήθηκαν να πολεμήσουν θεωρώντας την ήττα τους σίγουρη.

 

Kon Von Mastein

Εκκεντρικός διοικητής του Αυτοκρατορικού Στρατού.

Τόπος καταγωγής του θεωρείτε η παλιά ήπειρος ή Ευρώπη όπως την λέγανε κάποτε οι λαοί της γης πριν γνωρίσουν το φως του Αυτοκράτορα.

Απόφοιτος της στρατιωτικής σχολής πολέμου της Αυτοκρατορίας που διδάχθηκε την τέχνη του πολέμου από του καλύτερους στρατηλάτες της Αυτοκρατορίας.

Το 2074 υπηρετεί στην Μαύρη Φούρα επίλεκτο Τάγμα προστασίας του Αυτοκράτορα.

2075 καταφέρνει να αποκαλύψει συνομωσία κατά του Μέγα Αυτοκράτορα από τους άλλοτε πιστούς αξιωματικούς της Μαύρης Φούρας.

Για την αφοσίωση του ο Αυτοκράτορας τον στέλνει σαν υποδιοικητή σε επίλεκτή μονάδα με διοικητή τον στρατηγό Κριστιεν. Ένα χρόνο μετά δίνετε η εντολή στην μονάδα να διαλύσει την οποία μορφή αντίστασής βρεθεί μπροστά τους σε κοντινή περιοχή που κατάπεσε ελικόπτερο που φέρετε οτι μετάφερε κρυστάλλους.

Μετα την θριαμβευτική νίκη του Αυτοκρατορικού στρατού, ο Κριστιεν μετατεθείτε και διοικητής της μονάδας αναλαμβάνει ο Kon Von Mastein.

2 χρονιά μετα του δίνονται συντεταμένες να ερευνήσει ένα χωριό για το οποίο υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες και περιέργως φαίνεται να προστατεύεται από μια μυστήρια ομάδα μισθοφόρων με το όνομα «Η Ομάδα του Γερακιού» που ιστορικά φαίνεται να δρούσαν πριν τον 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο!