06. Aegean Wars 3 με μια μάτια.


Με μια ματιά

Πότε;

9-10-11 Νοεμβρίου 2018

Που;

Στην δασική περιοχή Χαϊχουτες (κωδική ονομασία Α1) στο νησί της Κω.

απόσταση 20-30 λεπτά από την πόλη της Κω.

Από το αεροδρόμιο της Κω.

 

ΠΡΟΣΟΧΉ: Έχει οριστεί συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά παράταξη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής. Δηλώσεις συμμετοχής που δεν εξοφλούνται εντός δυο εβδομάδων θα διαγράφονται.


Κόστος συμμετοχής και παροχές

Στο κόστος συμμετοχής 40€ περιλαμβάνονται:
1. Είσοδος στο παιχνίδι
2. Team armband
3. Χάρτης πεδίου
4. Αποχαιρετιστήριο Γεύμα ( λήξη παιχνιδιού)
5. Θέση σε σκηνή για την διαμονή σου
6. Μεταφορά σου προς και από το πεδίο, από συγκεκριμένο σημείο της πόλης (περισσότερα εδώ).

7. Μεταφορά του εξοπλισμού σου στο πεδίο

8. Pacth Aegean Wars 3

Πως συμμετέχω;

Για να συμμετάσχετε θα πρέπει να:

Ακολουθήσετε το link πάνω δεξιά για τη δήλωση συμμετοχής. Εκεί επιλέγετε την παράταξη και τη μονάδα με την οποία θέλετε να συμμετάσχετε. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φέρετε μαζί σας και παραδώστε υπογεγραμμένη, κατά την εγγραφή σας στο πεδίο, τη δήλωση ανάληψης ευθύνης που θα σας σταλεί ηλεκτρονικά.
Αποστείλετε αποδεικτικό κατάθεσης του κόστους συμμετοχής στο email: aegeanwars@gmail.com με θέμα «Παραστατικό Τράπεζας».
-Λογαριασμός κατάθεσης θα σταλεί upd μεσώ e-mail.


Ενδυμασία παρατάξεων – Όρια και Fps :

Ελεύθεροι Δημοκρατικοί: GREEN, Greek Lizard, ATACS-FG, Multicam Tropic, M81(Woodland), Olive Drab, Foliage Green, Ranger Green, CADPAT, MARPAT GREEN, Flecktarn, PenCott.

Αυτοκρατορικοί: ΤΑΝ, Μultima, Multicam ARID, Desert Camo, AOR1, NWD Type II ATACS-AU,Kyptec Highlander, Pentacamo, ATP, D Marpat.

Περιγραφή ρόλου και προδιαγραφές όπλων:

Assault:  Οποιαδήποτε πλατφόρμα που μπορεί και έχει αυτόματη συνεχόμενη ριπή και δεν ξεπερνάει το 1 μετρο σε μήκος (δεν μετριέται ο σιγαστήρας εάν υπάρχει). (M4, M16, AK47, G36, SCAR κτλ.)

Support: Επιτρέπονται μόνο όπλα τα οποία ενσωματώνουν και εξομοιώνουν τον ρόλο! πρέπει δλδ να μοιάζουν με πολυβόλα όπλα! και να έχουν βάρος τουλάχιστον 4 kg χωρίς τον γεμιστήρα.

DMR: Όριο έως 450 fps, με ελάχιστη απόσταση βολής 20 βήματα και περιορισμένα ΒΒς . Γενικά σε αυτήν την κατηγορία πρέπει το αεροβόλο να: 40 ΒΒς real cap και μόνο. Το αεροβόλο πρεπει να έχει ειδικό επιλογέα μόνο βολη κατα βολή. Το συνολικό του μήκος πρέπει να είναι άνω του 1 μέτρου με κλειστό κοντάκι και χωρίς να υπολογίζεται το μήκος σιγαστηρα αν τυχόν φέρει. Επίσης ισχύουν συγκεκριμένοι περιορισμοί όσον αφορά τα σκοπευτικά βοηθήματα.απαγορεύεται χρήση red dot,μόνο διόπτρα και μόνο. Το αεροβόλο πρέπει να ζυγίζει 4kg τουλαχιστον. Τελος, ρόλος dmr Όπως και sniper δεν παίζουν απο την Δύση έως την Ανατολή του ηλίου

  • Assault : FPS: 0-350fps, ελάχιστη απόσταση βολής: 5 μέτρα, mid cap με 60bbs800 bbs συνολικά μαζί μας, ανεφοδιασμός στην βάση. Ριπές: Επιτρέπονται
  • Support: 400 fps ελάχιστη απόσταση 15 μετρά, ριπές επιτρέπονται 10 μέτρα, 3000 bbs συνολικά μαζί μας, βάρος άνω των 5 κιλών, ανεφοδιασμός στην βάση.
  • DMR: 450 fps, ελάχιστη απόσταση : 20 μετρά, mid cap με 60bbs, βολή κατά βολή, ριπές απαγορεύονται, το όπλο πρέπει να τηρεί τις προδιαγραφές των DMR όπως αναγράφονται παραπάνω,  ανεφοδιασμός στην βάση.
  • Sniper: 550 Fps ελάχιστη απόσταση βολής : 25 μετρά500 bbs συνολικά μαζί μας, ανεφοδιασμός στην βάση.

Προσοχή: Οι παίχτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν βιοδιασπώμενα BB’s με εξαίρεση τους Sniper. Επιτρέπονται γεμιστήρες τύπου Mid-Cap με γέμισμα ανά γεμιστήρα στα 60 BBs.

 

Μετακίνηση – Διαμονή – Μεταφορά Εξοπλισμού:

Εάν δεν έχεις μέσο μεταφοράς μπορείς να κάνεις χρήση του mini bus το οποίο με 3 διαδοχικά δρομολόγια θα σε μεταφέρει στο πεδίο αλλά και μετά την λήξη του παιχνιδιού θα σε μεταφέρει ξανά στην πόλη της Κω.

Περισσότερα στο: https://tinyurl.com/ybdwaqf8

Η διαμονή θα γίνει στο πεδίο σε σκηνές που θα παρέχονται από την διοργάνωση. Σε περίπτωση οπού χρειαστεί να μείνεις στο νησί παραπάνω μέρες πριν η μετά το παιχνίδι, μπορείς να μείνεις σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία που θα σου παρέχουν έκπτωση στην διανυκτέρευσή σου.

Περισσότερα στο: https://tinyurl.com/y8r8qr9a

H αποστολή του εξοπλισμού θα γίνει με συμβεβλημένη μεταφορική εταιρία. Θα σας παραδοθεί στο πεδίο. Με το πέρας του event θα μας τον παραδώσετε πάλι (συσκευασμένο με τη διεύθυνση αποστολής) και θα διαχειριστούμε την μεταφορά του.

Περισσότερα στο: https://tinyurl.com/ycvgf84tΔιατροφή – Διαμονή:

Στο πεδίο θα υπάρχει καντίνα οπού θα ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό γευστικά συμμετέχοντα. Επιτρέπεται στους συμμετέχοντες εάν θελήσουν να έχουν μαζί τους είδη προς κατανάλωση. Απαγορεύεται  αυστηρά το ανάμμα φωτιάς.

Η διαμονή θα γίνει εντός του πεδίου σε σκηνές που παρέχονται από την διοργάνωση.

Πρόγραμμα Συνάντησης:

Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί βάσει των δρομολογίων. Θα αποσταλεί e-mail στους συμμετέχοντες μόλις έχουμε update.


Τηλ. επικοινωνίας:

Γιώργος: 6940775299 (wind)

Κώστας: 6944302740 (wind) 6955658317 (cu)